TONDACH® Naravne & lepe strehe za vse življenje!

Barviti trendi kritine TONDACH®

08. April 2013

Barviti trendi kritine TONDACH®

Rdeča, rjava, črna, siva ali zelena - matirana ali sijoča strešna površina - v času prebujanja pomladi TONDACH® prinaša barve na strehe. Visoka kakovost skupaj s široko paleto TONDACH® strešnikov postavlja nove standarde za strehe.

Po dolgi zimi je priporočljivo preveriti streho. Morebitne napake na strehi se po hladni sezoni še povečajo in voda lahko skozi razpoke vdre v notranjost. To vodi do škode, ki jo povzroča vlaga in nastanek plesni na podstrešju. Streho naj pregleda strokovnjak.

Barve na strehi

TONDACH® - paleta strešnikov, ki se obširno predstavlja v barvi in obliki, je popolnoma primerna za novogradnje in sanacijske projekte. Izbirate lahko izmed več kot 25 različnih barvnih odtenkov, od svetle do temne in matirane ali sijajne strešne kritine. TONDACH® z več kot 400 možnosti izvedbe omogoča svobodo ustvarjalnosti na strehi!

Strešniki za sanacijo strehe

Linija izdelkov TONDACH® Verschiebeziegel omogoča hitro in učinkovito sanacijo strehe, saj je pri teh strešnikih možen premik tudi do6 cmpokrivne dolžine. To pomeni, da pri sanaciji strehe zamenjava strešnih letev ni potrebna. To prihrani čas in denar!  TONDACH® vam ponuja številne modele sanacije vključno z rešitvami podstrehe in komponente za zaščito pred strelo.

Strešniki z dolgo življenjsko dobo

Strešniki TONDACH® so narejeni iz zemlje, vode, zraka in ognja, popolnoma brez kemičnih dodatkov. Zaradi žganja pri več kot 1000 ° C znaša življenjska doba strešnikov več kot 100 let. Le kaj se lahko primerja s tem?

Več informacij o TONDACH® sistemskih rešitvah za streho boste našli pri priznanih TONDACH® krovcih ali neposredno na TONDACH Slovenija, tel: 02 588 86 00.