TONDACH® Naravne & lepe strehe za vse življenje!

Dan odprtih vrat

27. September 2016
Spoznajte prednosti in celostne rešitve opečne gradnje iz prve roke!

Wienerberger in Tondach vas vabita, da se nam pridružite na
DNEVU ODPRTIH VRAT V GROSUPLJU,
6. oktobra 2016, med 14. in 18. uro
na lokaciji Ljubljanske ceste in Hribarjeve ulice.

Skupaj si bomo ogledali dve novogradnji in spoznali prednosti masivne opečne gradnje. Imeli boste priložnost spoznati dva sistema gradnje. Sistem gradnje z opeko Porotherm PROFI Dryfix sistemom, pri kateri se za gradnjo uporablja Dryfix lepilo ter sistem gradnje z malto pri kateri uporabljamo opeko Porotherm S P+E. Obe novogradnji imata opečno streho TONDACH, s strešnikom FIGARO Deluxe.

Zaradi organizacije vas prosimo, da se prijavite TUKAJ
Za dodatne informacije nam pišite na marketing@tondach.si

Zaupamo in vemo, da se boste ob zaključku ogleda odločili za okolju prijazen dom, ki je prava odločitev za vse tiste, ki želite zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil.
 
Opeka. Naj vas inspirira.

Hiša na Ljubljanski cesti, 1290 Grosuplje
Zidna opeka Porotherm PROFI, strešnik TONDACH Figaro Deluxe, črna engoba
(Dostop: Avtocesta - izvoz Grosuplje vzhod - prvo krožišče desno, naravnost ca 150 m)

Hiša na Hribarjevi ulici, 1290 Grosuplje
Zidna opeka Porotherm S P+E, strešnik TONDACH Figaro Deluxe, črna engoba
(Dostop: Avtocesta - izvoz Grosuplje vzhod, prvo krožišče, naravnost 800 m nato levo pri nogometnem igrišču, še 200 m naravnost)

 

Sodobna masivna opečna gradnja
Opeka služi kot akumulator toplote, ki zadržuje visoko temperaturo, ki jo sonce ali kateri drugi vir toplote v hiši daje. Nazaj v prostor pa jo vrača, ko zunanja temperatura pade. Da bo vaša hiša najboljša naravna klima.
Porotherm PROFI Dryfix sistem z izjemnimi toplotnimi karakteristikami, je namenjen gradnji energetsko učinkovitih objektov. Skoraj nič energetske, nizkoenergetske in pasivne hiše. S Porotherm PROFI sistemom gradimo energetsko učinkovito hišo, ki varčuje z energijo. Mehanske karakteristike, natančnost vgradnje, certificirani sistem so garancija za vrhunsko kvaliteto Wienerberger sistema gradnje. Z uporabo Porotherm PROFI opeke si zagotovite hitrejšo gradnjo in vselitev v vaš nov dom. Več: www.wienerberger.si

TONDACH® Figaro Deluxe
TONDACH® Figaro Deluxe s svojimi preprostimi linijami in barvami ustreza sodobnemu trendu dizajna. V skladu z našo obljubo tržišču – naravne, lepe in dolgotrajne strehe – je bil razvit ta eleganten strešnik v plemenitih barvnih odtenkih. Zraven naravno opečne barve in engob je strešnik “Figaro Deluxe” dobavljiv tudi glaziran. S tem smo vam omogočili še več individualnosti pri izbiri barvnega odtenka vaše strehe, ki  kljubuje vremenskim in okoljskim vplivom. Več: www.tondach.si