TONDACH® Naravne & lepe strehe za vse življenje!

Felix Baumgartner - gospod Stratos - sanira s TONDACHOM

30. Oktober 2012
Felix Baumgartner, rojen v Salzburgu, bolj znan kot "B.A.S.E. jumper" ali pod kodnim imenom: 502, je svojo streho saniral s kritino TONDACH®.
"502" v Riu de Janeiru
Felix Baumgartner - sanira s TONDACHOM
TONDACH® Carmen peščena antik

Eden njegovih najbolj drznih skokov je bil skok s takrat najvišjega stolpa na svetu leta 2007 - s stolpa Taipei 101 (Tajvan) z višine 16.669,95 čevljev.  (približno 509 m). S svojim zadnjim projektom "Red Bull Stratos" je spet presenetil s sloganom: »Vsak ima omejitve, vendar jih ne sprejme vsak«. Nenazadnje je pomembna tudi njegova poklicna pot, kot B.A.S.E. jumper in pilot helikopterja, da je svojo zasebno domačo bazo v mestu Eugendorf (Salzburg) saniral s kritino TONDACH®.

"Sem zelo dosti na poti in moje najljubše prevozno sredstvo je helikopter. Vsakič, ko sem se vračal domov, sem moral gledati svojo hišo iz ptičje perspektive. To kar sem videl, je šlo čez vse meje in tako sem se odločil za sanacijo strehe s kakovostnim izdelkom iz Avstrije, iz podjetja TONDACH Gleinstätten," je Felix Baumgartner povedal glede strehe. Približno 300 m² strešne površine je bilo obnovljene z izdelkom TONDACH® Carmen, barve Engoba peščena antik.

Obsežna paleta strešnih dodatkov strešnika Carmen omogoča harmonično celovito rešitev za strehe. Izdelek TONDACH® Carmen ne ponuja samo funkcionalnosti in varnosti, ampak strehi daje tudi pridih sredozemskega videza. Vsa krovska dela je izvedel priznani krovec Josef Mayer GesmbH, Straßwalchen.

 

Slika: TONDACH Gleinstätten AG, brezplačen ponatis