TONDACH® Naravne & lepe strehe za vse življenje!

Nov strešnik "Figaro Deluxe" je tukaj!

31. Oktober 2013
Nov TONDACH® strešnik "Figaro Deluxe" izpolnjuje še vedno trajajoč trend oblikovanja "ravne linije" in "barve" na strehi.

V skladu z našimi obljubami blagovne znamke - naravno lepe strehe in strehe z dolgo življenjsko dobo - je bil ta elegantni strešnik razvit v plemenitih barvnih odtenkih. Poleg naravno rdeče in matiranih barv je strešnik "Figaro Deluxe" na voljo tudi z glazuro. Na ta način je omogočena individualnost pri oblikovanju strehe, ki bo lahko prenesla tudi ekstremne vremenske in okoljske vplive.

Vaše prednosti:

  • 100 % Dizajn – Več kot 20 barvnih odtenkov (naravno rdeča, vse Engobe in vse glazure Amadeus)
  • 100 % Varnost – Vrhunska tehnologija (dvojna stranska in čelna zareza skrbita za  varno odvajanje vode, originalni dodatki se ujemajo s celotnim sistemom)
  • 100 % Prilagodljivost - Premik do 3 cm (odlična rešitev, tudi pri sanacijah streh)
  • 100 % Dodana vrednost – Individualnost pri oblikovanju strehe pri porabi pribl. 13,3 kos/m² (v primerjavi najbolj fleksibilen strešnik malega formata z najmanjšo porabo na m²)

Vrhunska tehnologija!

Ta edinstven strešnik je plod vrhunskih tehničnih značilnosti izdelka in modernega dizajna. Dvojna čelna in stranska zareza skrbita za varno odvajanje vode, tudi pri samo 20 ° naklonu strehe. Predvsem zaradi premika 3 cm prekrivne dolžine se strešnik lahko uporablja tudi pri sanaciji streh. Možnost premika odpravi tudi odstopanja pri že obstoječem sistemu letev. Na ta način je lahko sanacija strehe hitra in učinkovita. Široka paleta originalnih dodatkov, ki so sistemsko ustrezni omogočajo varno in funkcionalno strešno kritino.

Estetika strehe – jasen zorni kot strehe!

Nov izdelek je gladek, oglati strešnik, ki se odlikuje po svoji preprostosti in je prava eleganca na strehi. Zaradi svoje enostavnosti je ta model strešnika primeren za moderne strukture streh in njegova namestitev je hitra in enostavna.

TONDACH® k novemu strešniku Figaro Deluxe seveda ponuja tudi primerne originalne dodatke v običajno velikem obsegu in odlične kakovosti. Pri porabi pribl. 13.3 kosov na m2 in premikom 3 cm je ta model strešnika prav tako optimalno uporaben za sanacijo streh.  To je popoln strešni izdelek za lastnice, obrtnike in arhitekte.

 

Slika: TONDACH Gleinstätten AG, brezplačen ponatis