TONDACH® Naravne & lepe strehe za vse življenje!

Iz starega nastane novo - v 30 dneh do energetsko varčne hiše

Projekt "Iz starega nastane novo" v sodelovanju z zvezno deželo Koroško in časopisom "Kronen Zeitung" je dokaz, da sanacije starih hiš lahko potekajo hitro in učinkovito, seveda s pravimi partnerji in materiali. V rekordnem času 30 dni je stara hiša popolnoma prenovljena, medtem ko je celotna streha sanirana s TONDACH® strešniki.

 

Strokovnjakovi in tudi lastnik so se odločili za strešnik TONDACH® Sulm Verschiebeziegel nero. Vgrajenih je bilo 240 m² kritine, in sicer s pomočjo podjetja Alexander Leopold d.o.o., Feldkirchen. »Za ta projekt smo priporočili TONDACH®, ker so njihovi izdelki kakovostni, ekološki in trpežni. TONDACH® ima tudi široko paleto strešnikov za sanacijo strehe, kar lahko sanacijo zelo olajša, saj so izdelki v pokrivni dolžini premični. Prav tako obstaja obsežna ponudba dodatkov, tako da celotna streha deluje harmonično in vizualno zelo lepo izgleda«, je povedal KR Leopold.

 

Koroški gradbeni strokovnjaki in mojstri so pod nadzorom HT-BAU (podjetje M & R Bauhholding) uspeli narediti nemogoče in tako 40 let staro hišo spremenili v sodobno energetsko varčno hišo. Več kot 80 gradbenih strokovnjakov je 30 delovnih dni sodelovalo pri obnovi hiše. Nasvete za sanacijo strehe najdete na TONDACH®.