TONDACH® Naravne & lepe strehe za vse življenje!

Originalna TONDACH® celovita rešitev za vašo streho.

S celovitimi originalnimi TONDACH® rešitvami boste uživali v varni in trajni kakovosti strehe.

1. Varnost za spodnji sloj strehe

Inovativna TONDACH® sekundarna kritina (Schalungsbahn) brez por, z dvoslojno aktivno membrano trajno in varno ščiti konstrukcijo strehe.  Nova „nad- in -pod“ parna zapora in zračna folija (Lüftungsbahn) DASATOP s svojimi lastnostmi spreminjanja vlažnosti nudita maksimalno zaščito in sta enostavni za uporabo.

 

2. Solarni / fotonapetostni moduli

TONDACH® modularni nosilci za pritrjevanje zagotavljajo visoko kakovostno in varno pritrditev za vse običajne solarne in fotovoltaične elemente, ki se jih namesti enostavno brez večjih težav.

 

3. Osvetlitev in izhod na streho

Osvetlite prostore brez oken! Elegantno, diskretno in zelo funkcionalno TONDACH® ponuja široko paleto različnih možnosti osvetlitev in izhodov na streho.

 

4. Preboj strehe, prezračevalni sistemi

Celotni TONDACH® sistem z opečnim odzračnikom, strešnikom za opečni odzračnik, fleksibilno priključno cevjo in tesnilno manšeto, ki zanesljivo in trajno preprečuje zamakanje pri strešnih odprtinah. Zunanjost je optično usklajena in notranjost s priključki tehnično popolnoma povezana, še posebej neprepustna za veter in zrak!

 

5. Celovita rešitev slemena / grebena skupaj  s prezračevanjem

TONDACH® celovite rešitve slemena / grebena so varne, lepe in dopuščajo, da vaša streha diha. TONDACH® slemenski strešniki ustvarijo optično homogeno streho z ravnimi strešniki in TONDACH® slemensko/grebenski prezračevalni trak zanesljivo preprečuje zamakanje.

 

6. Zaključek strehe in kap

Vreme je najbolj neizprosno na področju slemena in kapi! Vsi keramični dodatni elementi TONDACH® za sleme nudijo s po meri izdelanimi začetnimi in končnimi strešniki oz. s kapniki tehnično odlično in varno rešitev proti dežju, toči in snegu.

 

7. Varnost pred neurji

TONDACH® vetrna sponka in pritrdilni vijaki vključno s tesnili zagotavljajo varnost ter so v skladu z najnovejšimi standardi. Kot dodatno storitev vam TONDACH® na internetu ponuja izračun za zahtevano vpenjalno in pregledno postavitveno shemo po standardih.

 

8. Snegolovni sistemi

TONDACH® snegolovni sistemi in dodatni varnostni sistemi skrbijo za varnost, preprečujejo nenadzorovan zdrs snega in so harmonično integrirani v podobo strehe.

 

Več informacij za originalne sistemske rešitve najdete na TONDACH® sistemske rešitve podrobno