TONDACH® Naravne & lepe strehe za vse življenje!

Naša filozofija

Naša filozofija se glasi: vsakemu človeku je dana možnost, da si z opečno kritino TONDACH® ustvari del varnosti, naravnosti, udobja in dobrega počutja – za več generacij.

TONDACH® - kritina stoletja vam zagotavlja prave življenjske vrednote.

Pregled nad našo filozofijo, vrednotami in naravnimi izdelki boste dobili v tem kratkem filmu.

Inovacija:
Naši kupci imajo najbolj naravno kritino - ki je varna, individualna in estetska ter ima dolgo življenjsko dobo!  

Ljudem ponujamo individualne sistemske rešitve – pa naj bo to po obliki ali barvni raznolikosti. Zaradi nenehnega razvoja izdelkov pri svobodi samega načrtovanja ni postavljenih nobenih meja. Prav tako smo odprti tudi za različne trende, katere poskušamo glede na željo naših kupcev upoštevati pri izdelavi samih izdelkov. Ustvarjamo izdelke, ki v ospredje postavljajo korist za ljudi, ne glede na to, ali gre za novo streho ali zgolj za sanacijo. Na ta način lahko podpiramo ljudi pri ustvarjajo dolgoročnih vrednot.

Delovanje:
Naši kupci so pri vseh aktivnostih vključeni v samo središče našega delovanja.

Naravnanost ter zadovoljstvo kupcev so delovni cilji, ki si jih zastavimo prav vsaki dan. Ljudem nudimo podporo pri ustvarjanju lastnega doma in jim na osnovi naših večletnih izkušenj v proizvodnji strešnih kritin ponujamo varnost in zaščito. Obstojnost dolgoročnih vrednot ustvarjamo na osnovi naravnih, varnih, raznolikih in obstojnih strešnih materialov iz gline, tako da pri svobodi načrtovanja in individualnosti ni postavljenih nobenih meja. Vrednote kot so zaupanje, partnerstvo, inovativnost in angažma so osnova našega delovanja, ki jih je možno najti v vsakem izdelku.

Zaupanje:
Vsak človek lahko zaupa v TONDACH®.

Z našo gospodarsko dejavnostjo in tehnično kompetentnostjo vam zagotavljamo varne in naravne strešne kritine za več generacij. Ni važno, ali gre za privatnega investitorja, arhitekta, obdelovalca ali trgovca – vsak se lahko zanese na nas – po vsem svetu!

Partnerstvo:
TONDACH® je zanesljiv partner.

Osnova za našo vsakodnevno delo tvori partnerski ter spoštljiv odnos do naših kupcev in zaposlenih. T.i. »fair play« in medsebojno spoštovanje nas odlikujeta v tekmovanju in sodelovanju z našimi dobavitelji. Partnersko in spoštljivo ravnanje, kot tudi odprt dialog predstavljajo kulturo našega podjetja.