TONDACH® Naravne & lepe strehe za vse življenje!

Zaposlitve & kariera

Dobrodošli na portalu za zaposlitve in kariero podjetja TONDACH®

Zaposleni predstavljajo za nas glavni steber uspeha, zato se naša kadrovska politika osredotoča na razvoj in nenehno izpopolnjevanje naših zaposlenih. 

TONDACH® se ne razlikuje le po kakovostnem portfelju izdelkov, ampak tudi po svojih zaposlenih. Naši sodelavci so tisti, ki delajo razliko - sedaj in tudi v prihodnosti. Vsakega zaposlenega odlikuje pristojnost, podjetniško razmišljanje, delovanje ter lastna odgovornost.

Zdravje zaposlenih za nas ne pomeni kompromis, ampak prestavlja največjo prednost. Podjetje določi preventivne ukrepe za zdravje sodelavcev in se angažira prav tako za podporo pri zdravju v samem obratu.

Nenehno učenje in odprta, multikulturna izmenjava znanja predstavljata za nas primarno nalogo – ne glede ali gre za ukrepe pri izobraževanju, izpopolnjevanju ali nadaljnjem poklicnem usposabljanju ter v praksi za nenehno komunikacijo. Aktivno in permanentno učenje ustvarja znanje, ki ga naši sodelavci vsak dan uporabljajo pri delu s kupci. Znanje je ključ do uspeha in najboljši odgovor na vprašanja, ki se nam dnevno postavljajo v praksi – danes in jutri.

Če želite v mednarodnem podjetju dokazati svoje znanje, potem se prijavite!

Ponujamo odgovornost v motivirani delovni skupini, raznolike možnosti razvoja v dinamično rastočem podjetju ter zelo dobro delovno vzdušje.

Veseli bomo Vaše prijave - vso dokumentacijo pošljite na:

TONDACH Slovenija
Kadrovska služba
Boreci 49
SI-9242 Križevci pri Ljutomeru
E-mail: info@tondach.si

Aktualne razpise preverite med obvestili-novicami.